Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha - Úvod

16. 6. 2019

Úvod

Tenhle sešit by se s klidem mohl nazývat Denníkem trosečníka, až na to, že já nejsem sama a mám spojení s mými lidmi a mým domovem. A taky ještě nejsem šílená. Zatím.  Bavím se na svůj účet. 
Vždy jsem měla pocit, že bych měla jednou vyprávět i svůj příběh. Zatím vyprávím příběhy jiných. Ten můj zná jen málo lidí. A přitom mne mnohému naučil.

Třeba to, že není vždy vše tak jak se zdá.

V této době mám pocit, že většina mých známých "trosečníků" mne pokládá za bezcitného agenta PT, který se jim snaží ublížit. A jelikož za své přátele ve velkém počtu považuji členy Týmu Boží Rodiny, asi to i bude pravda. 
Ale nejsem sama jak by se mohlo zdát, mám přítelkyni i když jen jednu a mám bytosti z vyšších dimenzí a PJK. Když máte PJK nikdy nejste sami. Protože PJK vás v tom nikdy nenechá. Dokonce se v poslední době přidalo dalších pár lidí co mi věří, že nejsem zlá, jak o mne říkají jiní. Jejich podpora pro mne hodně znamená. Opravdu hodně. Nevím zda by se takovýto úkol dal zvládnout kdyby byl člověk sám. Asi ani ne.

A to potvrzuje další pravidlo Multivesmíru. V každé chvíli máme vše co potřebujeme. Pouze si to musíme uvědomit a naučit se to vidět. Pak jakýkoliv život může být naplněný a tím pádem šťastný.

Většina lidí na Zemi nedisponuje vědomostmi, kterémám já. Nic nevidí a nevědí, protože jejich smysly zahlcuje matrix. 
Kdo si myslí, že žijeme ve skutečném světě a svobodně, velmi se mýlí. Lidé nemají ani zdání o skutečnosti, natož realitě. Vůbec nevědí před čím stojí. 
Je zde ale čas abych se vám představila.

Já jsem Thora Amira Kaminari. A jsem Irga. 
To ve vesmírném jazyku KOSAN značí "Nejvyšší z Archandělů". 
My Irgrim jsme pouze dva, já a můj partner Miriel, můj drahokam vesmíru. 
Vyrostli jsme ponejvíce, aspoň co si zatím vzpomínám, u Archandělů Rafaelů. Náš otec je správcem AA Rafaela, jmenuje se Urdi a naše matka se jmenuje Ilmara, ale všichni jí říkají Meri. 
Oni dva a naši tři bratři tvoří pětici našich strážných AA. V praxi nás střeží neustále.

Abych byla upřímná, mám dva partnery. Miriel Irga je můj stvořenecký partner, ale během uplynulých měsíců se přidal ještě Argor. Vztah mezi námi vznikl za prapodivných okolností, protože Argor býval mým bratrem ale v dávných dobách se odpojil od AA Rafaela a odešel do zóny vymístění, kde jsme se i potkali a jen nedávno se vrátil zpět a stal se mým partnerem, protože mezi námi byl vztah, který se zrovna vztahu bratra a sestry nepodobal. 
Tuto událost nehodlám teď popisovat.

Víte tedy nyní kdo tyto řádky píše, ale nejspíš mi budete spíš říkat Starseed, což taky v této dimenzi přednostně jsem.